Logosol distributor for smart products in The Netherlands
 0 item(s) in uw winkelwagen
  Webshop keurmerk veilig en betrouwbaar  
Over Logosol

Historie

Logosol werd in 1989 opgericht door Bengt-Olov Byström en is nog steeds eigendom van de familie Byström in Härnösand in Zweden. In de afgelopen 25 jaar als marktleider in de kleinschalige houtverwerking heeft Logosol al meer dan 25.000 zagerijen en  10.000 schaafmachines verkocht over de gehele wereld.

 

Tegenwoordig

Logosol is een Zweeds internationaal bedrijf dat goed is in het ontwikkelen en produceren van unieke machines voor de houtverwerking en houtbewerking. Met innovatieve en betaalbare oplossingen hebben ze de bosbouw en de houtbewerking in de afgelopen jaren aantoonbaar veranderd. De Logosol producten zijn bekend door hun eenvoud, betrouwbaarheid en efficiëntie. Het modulaire karakter van deze producten en accessoires betekent dat de klanten hun apparaten gemakkelijk kunnen upgraden met dezelfde snelheid als de groei van hun bedrijf. De meest uiteenlopende producten en diensten in 65 landen maakt Logosol tot wereldwijde leider uit hun branche.

 

Logosol kwaliteit is de Zweedse kwaliteit!

"Made In Zweden" betekent hoge kwaliteit, innovatie en duurzame oplossingen. Logosol is een Zweeds bedrijf dat echt kan voldoen aan de verwachtingen! In de laatste twintig jaar zijn innovatie, originaliteit, eenvoud en kwaliteit de onderscheidende kenmerken van hun productlijn geweest. Met deze eigenschappen als basis heeft Logosol een breed scala aan apparatuur voor houtverwerking en houtbewerking ontwikkeld. Als gevolg van hun productie is Logosol op dit gebied bekend geworden over de hele wereld.