Logosol distributor for smart products in The Netherlands
 0 item(s) in uw winkelwagen
  Webshop keurmerk veilig en betrouwbaar  
Over ons

Smartline Tools brengt het beste uit Scandinavië!

Welkom op onze website. Smartline-tools.nl is dé webshop voor unieke en praktische houtverwerking producten uit Scandinavië. Het is een website vol met echte kwaliteitsproducten die al decennia lang hun diensten bewijzen. Producten met een traditie en een verhaal die het leven elke dag een stukje gemakkelijker, comfortabeler en aangenamer maken. Een echte aanwinst voor in je huis, tuin, keuken of om cadeau te geven.

 

De Smartline-tools.nl website is een initiatief van Peter Koperdraad. Een echte Scandinavië liefhebber die in zijn tienerjaren tijdens een kanotocht in Zweden zijn hart heeft verpand aan Scandinavië. Daarna keerde hij ieder jaar terug voor kortere of langere tijd. Op deze vele reizen kwam hij in contact met Scandinavische producten en ontdekte dat deze producten zoveel te bieden hebben.

Uit deze voorliefde voor de Scandinavische cultuur is de behoefte voortgekomen om via Smartline-tools.nl website meer mensen in contact te laten komen met deze producten en de mogelijkheid te bieden om deze aan te schaffen.